X

Meghan Markle s-a autoproclamat: „Sunt cel mai agresat om din lume”

Meghan Markle s-a autoproclamat: „Sunt cel mai agresat om din lume”. Ducesa Meghan Markle a vorbit adolescenților americani despre pericolul rețelelor de socializare, subliniind faptul că bullying-ul este o formă de agresiune care poate produce sechele pe viață.

Meghan a declarat că în social – media ea însăși este unul dintre cei mai agresați oameni din lume. Evenimentul a fost organizat la începutul lunii, în California, Santa Barbara, și face parte dintr-un program mai amplu de susținere a bunăstării digitale din SUA, cofinanțat de Fundația Archewell din Sussex.

CITEȘTE ȘI: Două luni cu un cadavru în casă: Lisa Marie Presley a supraviețuit cu greu morții fiului ei

Meghan Markle s-a autoproclamat: „Sunt cel mai agresat om din lume”

Larissa May, fondatoarea grupului de campanie #HalfTheStory, a declarat că în cadrul întâlnirii s-a vorbit despre foarte multe lucruri, au fost expuse o mulțime de povești și scenarii cu trimitere directă spre bullying, agresiune în spațiul online și abuz.

„În cadrul activității am vorbit despre o grămadă de scenarii, iar Meghan a vorbit despre faptul că este unul dintre cei mai agresați oameni din lume. Le-am dat copiilor niște cartoane pe care erau desenate mai multe emoticoane și i-am rugat să ne arate prin intermediul acestora cum îi afectează poveștile din punct de vedere emoțional”.

Fundația Archewell din Sussex și-a unit forțele cu Pivotal, o organizație filantropică fondată de Melinda Gates și Oprah Winfrey Charitable Foundation care se ocupă cu finanțarea programului „Social Media U”.

Pentru a evidenția inițiativa, ducesa s-a alăturat a ceea ce a fost descris drept o după-amiază fără ecrane, fără jocuri online, fără rețele de socializare. „Doar cu brățări de prietenie, colorat și câteva discuții sincere despre rețelele sociale. cele din urmă, ne-am gândit că cel mai bun mod de a face asta a fost să creăm un spațiu de vulnerabilitate. Am vorbit despre ce înseamnă cu adevărat să crești în această era digitală”, a mai declarat Larissa May.

Meghan Markle și-a expus propria poveste. Ea a mărturisit că cele mai multe dintre actele de hărțuire și abuz la care a fost supusă pe rețelele de socializare au avut loc în timpul sarcinii cu copiii ei, Archie și Lilibet. „Nu este urât, este crud”, spunea ea în același context, la un eveniment care a avut loc în martie, în Texas.

Meghan Markle, acuzată de bullying de doi angajați

Prințul Harry și ducesa Meghan Markle au militat pentru controale mai riguroase ale sferei digitale. În august, au lansat Parents’ Network, o resursă pentru părinții ai căror copii au suferit pe rețelele sociale. Luna trecută, Prințul Harry a ținut un discurs la Clinton Global Initiative din New York, în care și-a luat telefonul din buzunarul jachetei și a spus: „Ecranul meu de blocare este o poză cu copiii mei. Care este al tău?”

Imagini cu tineri pe ecranele de blocare a telefonului mobil au apărut pe ecranul mare din spatele său în timp ce acesta și-a continuat discursul: „Acești copii și alți mii au reprezentat întreaga lume pentru familiile lor. Fețele lor frumoase pe care le vezi în fața ta, zâmbetele lor, visele lor, toate pierdute, prea devreme și totul din cauza rețelelor sociale.”

CITEȘTE ȘI: Cele două cerințe fără de care Meghan Markle nu ar fi dispusă la o împăcare cu Familia Regală Britanică

Ducesa a făcut ea însăși subiectul unei plângeri de intimidare în 2018. Mai mulți foști angajați ai lui Meghan Markle au susținut că au fost agresați în nenumărate rânduri de ducesa de Sussex. Cu toate că identitatea lor nu a fost dezvăluită, poveștile lor au fost publicate în The Sunday Times. Aceștia au afirmat că au fost victimele bullying-ului și că atitudinea lui Meghan chiar i-a determinat pe doi dintre ei să părăsească Palatul.

Aceeași publicație a raportat că fostul secretar de comunicare al cuplului, Jason Knauf, a depus o plângere în octombrie 2018, prin care încerca să îi convingă pe membrii familiei regale își protejeze personalul. Concluziile investigației oficiale asupra modului în care autoritățile au gestionat acuzațiile au fost ținute secrete.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro